Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

UPC kondigt grote update Horizon mediabox aan

Geschreven door
Geplaatst op14 mei 2013, 15:49 CategorieDigitale tv

Het was al onofficieel bekend en we hebben er al meerdere malen over gesproken maar UPC heeft vandaag eindelijk officieel een grote update voor de fel bekritiseerde Horizon mediabox aangekondigd. Daarnaast laat de kabelprovider weten dat klanten binnenkort een nieuwe afstandsbediening kunnen verwachten.

Grote update Horizon mediabox

De Horizon mediabox heeft al sinds de lancering te maken met felle kritiek, met name over het gebruiksgemak en de vele softwareproblemen. Er zijn de afgelopen maanden al diverse kleine updates uitgerold maar deze hebben bij veel gebruikers nauwelijks tot geen verbetering gezorgd. Een grote update, welke gaat onder de naam H2, wordt in juni uitgerold naar alle klanten die een Horizon mediabox thuis hebben staan.

Na deze update moet het systeem een stuk sneller lopen, moeten de meeste softwareproblemen opgelost zijn en wordt het gebruiksgemak verbeterd. Door de verbeterde menustructuur kunnen gebruikers sneller dan met de huidige softwareversie vinden wat zij zoeken. Er wordt ook meer programma-informatie geleverd. Daarnaast biedt de verbeterde opmaak van het menu meer overzicht. De update wordt automatisch geïnstalleerd, de gebruiker hoeft hiervoor geen actie te ondernemen.

Nieuwe afstandsbediening

Dat is echter niet alles want UPC zal eind juli een nieuwe afstandsbediening versturen naar alle klanten die een Horizon mediabox hebben. Deze afstandsbediening is op verschillende punten verbeterd ten opzichte van het huidige model, met onder meer functietoetsen om snel bij bepaalde functies te komen. Ook beschikt de accessoire over een QWERTY-keyboard waarmee het eenvoudiger is teksten in te voeren, bijvoorbeeld binnen apps.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.