Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ultimate Ears kondigt UE BOOM Social Music Player aan

Geschreven door
Geplaatst op21 mei 2013, 15:19 CategorieLuidsprekers

Ultimate Ears, de nieuwe naam waaronder Logitech audioproducten op de markt brengt, introduceert deze week de UE BOOM muziekspeler die is ontworpen om op een optimale manier te kunnen genieten van digitale muziek met meerdere mensen tegelijk. Vandaar ook de naam ‘Social Music Player’.

Ultimate Ears UE BOOM

Ultimate Ears wilde naar eigen zeggen de manier waarop mensen hun favoriete muziek ervaren veranderen met haar aanbod draadloze speakers en earphones. Met deze ambitie in gedachten is de UE BOOM ontworpen. De speaker heeft volgens de fabrikant verschillende functies die een nieuwe standaard zetten voor het luisteren naar muziek, waaronder de mogelijkheid de speaker middels NFC te koppelen met je smartphone of tablet. Bovendien biedt de speaker geluid in 360 graden in een door batterijen aangedreven apparaat met een oplaadbare accu die 15 uur meegaat.

Ultimate-Ears-UE-BOOM-2

De speaker is voorzien van een speciaal ontwikkelde akoestische skin die zowel water- als vlekbestendig is. Gebruikers kunnen twee UE BOOMs draadloos met elkaar verbinden via de gratis UE BOOM app (beschikbaar voor iOS en Android) om muziek stereo-to-stereo of traditioneel links/rechts stereo af te spelen.

Prijs en beschikbaarheid

De UE BOOM is naar verwachting vanaf vandaag verkrijgbaar voor een adviesprijs van 199 euro in Apple Retail en Online Stores en op www.ultimateears.com.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.