Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

TP Vision stelt MUZU.TV beschikbaar op Philips Smart TV’s

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2013, 17:02 CategorieSmart tv's

TP Vision heeft vandaag aangekondigd Philips Smart TV’s uit te gaan rusten met de MUZU.TV premium muziekvideodienst. De applicatie wordt deze maand nog uitgerold naar alle Philips tv’s die zijn uitgerust met het NetTV platform en in 2013 op de markt gebracht zijn.

Philips gaf begin dit jaar al aan de komende maanden veel aandacht te zullen besteden aan de uitbreiding van het NetTV Smart TV platform en sloot zich hierom ook aan bij de Smart TV Alliance. Met MUZU.TV krijgen gebruikers van een Philips tv toegang tot een uitgebreid aanbod aan muziekvideo’s van over de hele wereld en van alle grote platenmaatschappijen en onafhankelijke labels. Het aanbod bestaat onder meer uit concerten, muziekvideo’s, interviews met artiesten en documentaires over artiesten en muziek. De dienst is reeds beschikbaar op tv’s van onder meer Sony en Samsung.

Met deze app heeft TP Vision naar eigen zeggen een eerste stap gezet. In de nabije toekomst moeten er nog een aantal applicaties verschijnen waarbij de focus volgens het bedrijf niet ligt op een groot aanbod van applicaties maar op een aanbod van kwalitatief hoogwaardige applicaties die een toegevoegde waarde bieden voor de gebruiker. De komende maanden kunnen we meerdere samenwerkingen verwachten voor video-on-demand diensten en filmverhuurdiensten.

Bekijk ook de complete Philips 2013 lcd tv line-up.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.