Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung begint verkoop kleinere 4K Ultra HD tv’s volgende maand

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2013, 12:00 CategorieLcd en led tv's

Samsung heeft sinds kort een 85-inch 4K Ultra HD tv in het assortiment die te koop is voor een prijs van maar liefst 40.000 euro. Wanneer dat iets teveel van het goede is kun je binnenkort ook naar de winkel voor kleinere modellen. Samsung begint volgende maand in Korea met de verkoop van een 55-inch en een 65-inch model.

De kleinere 4K Ultra HD tv’s beschikken over nagenoeg dezelfde features als hun grotere broer, de S9 UHD, maar over een iets minder opvallend design en een vriendelijker prijskaartje. Omgerekend komen de Koreaanse prijzen namelijk uit op zo’n 4.350 euro voor het 55-inch model in de F9000-serie en iets meer dan 6.000 euro voor het 65-inch model in de F9000-serie. Daarbij krijgen kopers een coupon om de tv volgend jaar te voorzien van de Smart Evolution Kit.

Nu is direct omrekenen in euro’s meestal niet de beste manier om de Nederlandse prijzen te berekenen maar als we het tegenover de prijzen van de kleinere 4K Ultra HD tv’s van Sony zetten dan komt Samsung als goedkoper uit de bus. De 55 inch KD-55X9005 en 65 inch KD-65X9005 van Sony zijn reeds in Nederland te bestellen voor een prijs van respectievelijk 4.500 euro en 7.000 euro. Wanneer de tv’s van Samsung naar Nederland komen is nog niet bekend.

Voor meer informatie kun je terecht in het 2013 4K Ultra HD tv overzicht.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.