Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung 2013 soundbar systemen te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2013, 18:38 CategorieHome cinema sets

Samsung brengt in 2013 niet alleen een groot aantal nieuwe lcd led tv’s en een aantal nieuwe plasma tv series naar Nederland. De Koreaanse fabrikant heeft ook weer een groot assortiment home cinema systemen ontwikkeld, waaronder diverse soundbar systemen. Alle nieuwe soundbar home cinema sets van Samsung zijn inmiddels te koop in Nederland.

Samsung soundbar systemen

Samsung heeft naar eigen zeggen veel tijd gestoken in de ontwikkeling van home cinema systemen die een hoogwaardige audiokwaliteit kunnen garanderen. Wat betreft de soundbar systemen moet dit met name naar voren komen in het nieuwe HW-F750/HW-F751 soundbar systeem. Dit is het topmodel voor dit jaar en beschikt onder meer over een vacuüm buizenversterker, een strak ‘metal’ design, Bluetooth communicatie, een automatische kalibratiefunctie en een draadloze subwoofer.

Verder bestaat de soundbar line-up van Samsung uit het HW-F550/HW-F551 systeem, de HW-F450 soundbar en het instapmodel, de HW-F355. Alle systemen zijn inmiddels in Nederland te koop. Wil je meer weten over de systemen zelf, bekijk dan alle specificaties en prijzen in het Samsung 2013 soundbar overzicht.

In onderstaande prijsvergelijking vind je de laagste prijzen van dit moment.

Samsung 2013 home cinema line-up

Een overzicht van alle home cinema producten die Samsung in 2013 lanceert vind je in ons 2013 home cinema overzicht.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.