Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic toont My Home Screen en Swipe & Share features in video

Geschreven door
Geplaatst op6 mei 2013, 16:43 CategorieLcd en led tv's

Panasonic lanceert dit jaar een hoop nieuwe lcd led tv series en natuurlijk ook weer een aantal plasma tv series. Veel van de modellen zijn uitgerust met nieuwe features, waaronder een Twin Tuner, de My Home Screen interface en de Swipe & Share functie.

My Home Screen

We hebben de vernieuwde smart tv functies van Panasonic al een aantal keer uitgebreid behandeld, waaronder in onze reviews van de ST60 plasma tv serie en de ET60 lcd led tv serie, maar Panasonic is zelf ook een offensief gestart. Het Japanse bedrijf heeft diverse video’s gepubliceerd waarin de nieuwe features uitgelicht worden. Zo is in onderstaande video de nieuwe My Home Screen interface te zien. Deze interface biedt een overzicht van alle voor de gebruiker interessante content en kan per gebruiker ingesteld worden.

Swipe & Share

Daarnaast biedt Panasonic diverse mogelijkheden om met de tv te communiceren middels je smartphone of tablet. Met de Viera Remote applicatie kan de tv onder meer bediend worden en middels de Swipe & Share functie kun je eenvoudig content van de tv naar een mobiel apparaat sturen of andersom.

Stembediening en gezichtsherkenning

Niet alleen kunnen de nieuwe tv’s van Panasonic met een app of met de afstandsbediening bediend worden, ook kun je met de tv communiceren middels je stem. De tv’s kunnen zelfs je gezicht herkennen en aan de hand hiervan voor jou interessante informatie tonen.

Twin Tuner

Een andere nieuwe feature is de Twin Tuner. Deze is alleen beschikbaar op de hogere modellen en maakt het mogelijk een tv programma van het ene kanaal op te nemen terwijl je naar een ander kanaal kijkt. Ook maakt deze het mogelijk om de ene zender op een smartphone of tablet te kijken en de andere zender op de tv te bekijken.

Panasonic 2013 lcd en plasma tv’s

Een overzicht van alle nieuwe features, alle nieuwe modellen met alle specificaties en alle prijzen vind je in het Panasonic 2013 lcd led tv overzicht en het Panasonic 2013 plasma tv overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.