Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

KPN verhoogt prijzen voor internet, tv en bellen

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2013, 16:22 CategorieDigitale tv

Provider KPN gaat binnenkort een groot aantal prijswijzigingen doorvoeren waardoor de meeste diensten en pakketten van het bedrijf een stuk duurder worden. KPN geeft aan dat het bedrijf te maken heeft met stijgende kosten en hierdoor veel producten in prijs heeft moeten verhogen.

Prijsverhogingen KPN

De grootste prijswijziging wordt doorgevoerd voor het Digitenne-pakket. KPN verhoogt de prijzen met 30 procent, want neerkomt op zo’n 3 euro. Dit hogere tarief geldt voor mensen die de dienst als vervanging gebruiken voor de kabel en geen Interactieve TV abonnement hebben. Prijzen van andere pakketten als Internet, Internet Plus Bellen, Interactieve TV en Glasvezel gaan met gemiddeld één tot twee euro omhoog. Daarnaast worden de prijzen voor vaste telefonie verhoogd met uitschieters tot 2,20 euro.

KPN geeft aan dat de meeste prijsverhogingen doorgevoerd zijn in lijn met de inflatie van afgelopen jaar. Daarnaast zegt het bedrijf meer kosten gemaakt te hebben om het netwerk te onderhouden en hierdoor prijsverhogingen heeft moeten doorvoeren.

Ook prijsverlagingen

Toch zijn het niet allemaal prijsverhogingen want KPN geeft aan ook verlagingen door te voeren voor extra diensten als zenderpakketten en de huur van de Digitenne mediabox, al gaat het om relatief kleine verlagingen. De nieuwe prijzen gaan per 1 juli in.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.