Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL introduceert de OnBeat Rumble met dynamische bas

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2013, 11:49 CategorieLuidsprekers

JBL heeft vandaag een nieuw luidsprekerdock aan het assortiment toegevoegd. De JBL OnBeat Rumble is een Bluetooth luidspreker met Lightning-dock die volgens de fabrikant ideaal is voor liefhebbers van luide muziek. De luidspreker heeft een vermogen van 50 watt en een stevige bas dankzij de grote downfiring subwoofer.

JBL OnBeat Rumble

De JBL OnBeat Rumble maakt gebruik van de Harman TrueStream technologie voor een optimale geluidskwaliteit bij het streamen vanaf een smartphone of tablet via Bluetooth. De speaker combineert een subwoofer van 11,4 cm met de Slipstream-port technologie voor een, volgens de fabrikant, indrukwekkende bas. Daarnaast heeft de luidspreker ook een Lightning-dock voor het opladen van de nieuwe generatie Apple producten.

De JBL OnBeat Rumble moet een perfecte combinatie zijn met populaire DJ-applicaties. Zo kun je op feesten als een echte DJ via de speakers je publiek vermaken met het ene nummer terwijl je via de hoofdtelefoon-uitgang van de JBL OnBeat Rumble alvast het volgende nummer uitzoekt.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL OnBeat Rumble is nu beschikbaar voor de winkeladviesprijs van 299,00 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.