Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose lanceert AE2w koptelefoon met Bluetooth

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2013, 16:21 CategorieAccessoires

Bose heeft deze week een nieuwe koptelefoon aangekondigd met de naam AE2w. Het nieuwe model is uitgerust met een Bluetooth-module waardoor de koptelefoon compatibel met alle Bluetooth apparaten, waaronder tablets, smartphones en diverse laptops.

Bose AE2w

De AE2w koptelefoon levert volgens de fabrikant een hoogwaardige audiokwaliteit en kan op meerdere apparaten aangesloten worden, zowel middels de 3.5mm headphone jack als middels een Bluetooth-verbinding. Bose legt de nadruk echter op compatibiliteit met Apple’s iPad aangezien de software voor gebruik met deze tablet geoptimaliseerd zou zijn. Zo kunnen met de knoppen op de hoofdtelefoon basisfuncties van de mediaspeler op de iPad bediend worden.

Bose-AE2w

Op de koptelefoon kunnen ook twee bronnen aangesloten worden. Bijvoorbeeld een iPad waarmee naar YouTube video’s geluisterd wordt en een smartphone waarmee gesprekken aangenomen kunnen worden. Zodra er een gesprek binnenkomt wordt de video van de iPad automatisch gestopt en kun je een gesprek voeren. De Bose AE2w beschikt over de TriPort technologie die moet zorgen voor een breed bereik en een dynamische weergave van de audio, en kan opgeladen worden middels een USB-kabel na 20 uur luisterplezier.

De Bose AE2w moet vanaf deze week in Nederland te koop zijn voor een adviesprijs van 249,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.