Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

ASUS lanceert 31.5-inch 4K Ultra HD lcd-monitor

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2013, 12:11 CategorieLcd en led tv's

Volgende week gaat in Taiwan de Computex 2013 beurs van start waar alle grote fabrikanten hun nieuwste producten op het gebied van computers en mobiele apparaten tonen. Ook ASUS is daar van de partij maar de Taiwanese fabrikant heeft vandaag al één van de nieuwe producten gelanceerd. ASUS komt namelijk met een 31.5-inch monitor welke beschikt over een 4K resolutie.

Niet alleen zien we de laatste tijd steeds meer lcd tv’s voor hun de huiskamer met een 4K Ultra HD resolutie verschijnen, ook monitoren moeten eraan geloven. Na onder meer Sony en Panasonic komt nu ook ASUS met een 4K lcd-monitor. De professionele monitor met de naam PQ321 beschikt over een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels en een 10-bit RGB IGZO-paneel met led achtergrondverlichting, een helderheid van 350 cd/m2, een kijkhoek van 176 graden en een reactietijd van 8ms. Ook is de monitor voorzien van twee 2 Watt speakers, tilt en swivel functies, een DisplayPort, RS-232C en HDMI-poorten.

De monitor moet eind juni in de Verenigde Staten verschijnen. Of en wanneer de monitor naar Nederland komt is nog niet bekend. Ook is de prijs nog niet bekendgemaakt.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.