Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Wii U update waar iedereen op zit te wachten komt volgende week

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2013, 12:03 CategorieGaming

Vorig jaar november kwam Nintendo met zijn nieuwste game console: De Wii U. Al sinds de lancering heeft de user interface van de console snelheidsproblemen. Tot nu toe had Nintendo hier geen oplossing voor. Maar volgende week verschijnt een update die deze problemen op gaat lossen.

Verbetering in snelheid

Al sinds de lancering hebben gebruikers van de Wii U last van een user interface die vooral langzaam is en niet goed reageert. Met de nieuwe update zouden deze problemen opgelost moeten zijn. Ook zal de laadtijd wanneer je van software wisselt en vervolgens terugkeert naar het home menu van de Wii U aanzienlijk verbeterd zijn.

Maar er is meer

Na de nieuwe update is ook mogelijk om met de Wii U data te kopiëren en te verplaatsen tussen twee USB drives. Daarnaast verandert het proces van downloaden en installeren van software en updates. Na de update is het namelijk mogelijk om software op de achtergrond te laten downloaden. Zo kun je ondertussen verder gaan met gamen. Om updates te downloaden en te installeren hoeft de console zelfs niet meer aan te staan.

Als laatste maakt de update het mogelijk voor gebruikers om de console direct op te starten in legacy mode. Dit kan door de “B” knop in te drukken tijdens het opstarten.

Bron: Techradar

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.