Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

UPC introduceert nieuwe alles-in-één abonnementen

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2013, 14:49 CategorieDigitale tv

UPC heeft vandaag nieuwe alles-in-één abonnementen met internet, TV en bellen geïntroduceerd. De nieuwe abonnementen zijn beschikbaar voor nieuwe klanten en bevatten de mogelijkheid voor sneller internet tot 200 Mbps. Deze optie is echter nog beperkt beschikbaar en het is niet duidelijk of ook huidige klanten deze optie op termijn kunnen activeren.

Nieuwe abonnementen UPC

De twee goedkoopste abonnementen, Basis en Standaard, kosten beiden 39,50 euro per maand maar alleen het Standaard abonnement wordt na drie maanden 49,50 euro per maand. Het Basis abonnement biedt 30Mb internet, meer dan 30 digitale tv zenders, de publieke omroepen in HD, Programma Gemist, de HD Mediabox van UPC zonder opnamemogelijkheid en onbeperkt bellen. Het Standaard abonnement biedt een ruimer aanbod aan digitale tv zenders en een aantal extra HD-kanalen.

Een stapje hoger vinden we het Power abonnement dat een prijs van 42,50 euro per maand heeft. Na drie maanden wordt dit 57,50 euro per maand. Hiervoor krijg je 100Mb internet, meer dan 70 digitale tv zenders, 10 HD-kanalen, de nieuwe Horizon mediabox met opnamemogelijkheid, Programma Gemist, Eredivisie Live, een abonnement op Film 1 en onbeperkt bellen.

Voor 49,50 euro per maand (na drie maanden 69,50 euro per maand) krijg je het Extra Power abonnement met 150Mb internet, meer dan 100 digitale tv zenders, 29 HD-kanalen, Programma Gemist tot 10 dagen terug, een abonnement op Film 1, de Horizon mediabox, Eredivisie Live en onbeperkt bellen. Het Extreme Power abonnement biedt 200Mb internet voor 89,50 euro per maand maar is nog beperkt beschikbaar.

Bekijk alle nieuwe abonnementen van UPC.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.