Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

UPC breidt HD TV zenderaanbod met drie zenders uit

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2013, 17:13 CategorieDigitale tv

Kabelaar UPC maakt vandaag bekend dat abonnees vanaf volgende maand drie nieuwe HD-zenders kunnen verwachten waardoor het totaal aantal zenders in het HD-aanbod op 32 komt. Op 1 mei voegt UPC als eerste aanbieder in Nederland Syfy HD en 13th Street HD toe. Vanaf 15 mei komt TLC HD beschikbaar. Per 1 mei geeft UPC de nieuwe zender RTL Telekids door.

Nieuwe HD-zenders UPC

Door de nieuwe distributieovereenkomst die UPC eerder dit jaar met Universal Networks International afsloot, kan UPC vanaf 1 mei de populaire zenders Syfy en 13th Street in HD aanbieden. Op 13th Street HD worden populaire series als Dexter en Law & Order als eerste uitgezonden. Op Syfy HD zijn series als Doctor Who en Alphas te zien. TLC komt per 15 mei in HD beschikbaar. Bij alle drie de zenders wijkt het HD-aanbod niet af van het huidige digitale aanbod.

RTL Telekids

Ook komt UPC met een nieuwe zender voor kinderen; RTL Telekids. Deze zender is vanaf 1 mei te vinden op kanaal 502. Via de zender zijn series als Brandweerman Sam, Chuggington, en Chloe’s Closet, maar ook programma’s als Green-Kids, Jungleclub, Lachen met Jack de Aap, Efteling TV en Burgers’ Zoo & Waarom te zien.

 • Delen:

Reacties

 1. frans de groot
  25 april, 2013 om 23:32

  Hoe meer hd zenders hoe liever ik kijk alleen maar hd en ook mijn media speler zit vol met hd content van het internet en blueray speler ontbreekt ook niet in mijn media digitale set van stereo naar dolly digital 5.1 tot 7.1 geweldig alles bij elkaar.
  Samsung 138 cm
  Marantz nr 1603
  Panasonic blueray speler 310
  Kef boxen 7 stuks rel subwoofer
  Mediaplayer mede8er 500.
  Alles goed afregelen en een geweldige sound omringt je zeker 7.1.
  Tron is zo n film beeld en geluid geweldig.

  Frans

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.