Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sharp 2013 Blu-ray speler line-up (BD-AMS10S en BD-AMS20S)

Geschreven door
Geplaatst op17 april 2013, 14:46 Categorie3D

Sharp heeft gisteren haar complete 2013 LCD TV line-up bekendgemaakt en bij al deze TV’s horen natuurlijk ook nieuwe Blu-ray spelers. De Japanse fabrikant introduceert twee nieuwe modellen welke beiden reeds in Nederland te koop zijn; de BD-AMS10S en BD-AMS20S.

Sharp 2013 Blu-ray spelers

Zowel de BD-AMS10S als BD-AMS20S is uitgerust met 3D weergave en biedt dus ondersteuning voor het afspelen van 3D Blu-ray discs. Het grote verschil tussen beide spelers zit hem in het feit dat de BD-AMS20S in tegenstelling tot het goedkopere model beschikt over een MHL aansluiting waarmee mobiele apparaten aangesloten kunnen worden. Ook beschikt het topmodel over de mogelijkheid een wifi-verbinding op te zetten middels een meegeleverde dongle, terwijl het goedkopere model het met een LAN-poort moet doen.

Sharp-BD-AMS20S

Verder beschikken beide Blu-ray spelers over de mogelijkheid content op te nemen op een externe harddisk, toegang tot YouTube Leanback, Aquos Pure mode en een USB aansluiting voor de weergave van foto’s, muziek en video. Ook is er een digitale optische input, is er ondersteuning voor Sharp Aquos Link en ondersteuning voor HD audioformaten als Dolby TrueHD en DTS-HD.

De Sharp BD-AMS10S en BD-AMS20S Blu-ray spelers zijn reeds in Nederland te koop voor een prijs van respectievelijk 169 euro en 199 euro.

Meer Sharp producten

Voor meer informatie over alle home cinema producten die Sharp in 2013 lanceert kun je terecht in het 2013 home cinema overzicht.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.