Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung komt dit jaar met meerdere 4K Ultra HD TV’s

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2013, 17:24 CategorieLcd en led tv's

Samsung heeft begin dit jaar tijdens CES 2013 haar eerste 4K Ultra HD TV aangekondigd in de vorm van de S9 UHD. Dit model, met een formaat van 85 inch, moet binnenkort te koop zijn voor maar liefst 40.000 euro. Daar blijft het echter niet bij want Samsung heeft deze week aangegeven in 2013 meerdere 4K Ultra HD TV’s te lanceren.

Meer Ultra HD TV’s van Samsung

Tegenover Pocket-Lint laat Michael Zoeller van Samsung Europa weten dat de Koreaanse fabrikant tijdens IFA 2013, een consumentenelektronicabeurs die in september plaatsvindt, nogmaals groots zal uitpakken op het gebied van 4K Ultra HD. Naast de 85 inch S9 UHD zal de fabrikant meerdere modellen die beschikken over de 4K Ultra HD resolutie presenteren. Samsung komt dan met zowel grotere als kleinere modellen in de S-serie.

Kleinere modellen verschijnen later dit jaar

Samsung is niet de enige fabrikant die dit jaar gelijk groot uitpakt met 4K Ultra HD. Zo kondigde Sony onlangs kleinere 4K Ultra HD TV’s aan met een formaat van 55 en 65 inch, en heeft Toshiba afgelopen maar de M-serie met drie nieuwe 4K Ultra HD modellen aangekondigd. Ook LG, wie overigens al een model in Nederland heeft gelanceerd, heeft laten weten in 2013 ook kleinere 4K Ultra HD TV’s te zullen lanceren.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.