Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips introduceert budgetvriendelijke Studio-reeks led tv’s

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2013, 17:00 CategorieLcd en led tv's

TP Vision heeft vandaag een nieuwe serie led tv’s aangekondigd die gaat onder de naam Studio. Deze “hospitality” tv’s zijn specifiek ontworpen voor een maximale tevredenheid van de gasten of bewoners van hotels en zorginstellingen, en anderzijds voor een eenvoudig en betaalbaar beheer.

Philips Studio led tv’s

De Philips Studio tv’s beschikken over heel wat gemakkelijk bereikbare ingangen, waaronder usb en hdmi, wat met name voor hotelgasten welkom is. Hiermee kunnen zij hun eigen draagbare toestellen eenvoudigweg op het tv-toestel in de kamer aansluiten. Behalve digitale camera’s en draagbare muziekspelers kunnen ze ook geheugendragers inpluggen om foto’s, filmpjes of muziek weer te geven.

De instellingen voor de tv’s kunnen via de usb-poort worden “gekloond” en in minder dan een minuut op een ander toestel overgezet. Hiermee gaat het veel sneller – en wordt het dus goedkoper – om de nieuwe toestellen te installeren. Tegelijk zijn de instellingen op alle toestellen hierdoor identiek, wat het beheer stukken eenvoudiger maakt. Bovendien krijgen hotelgasten of bewoners maar beperkt toegang tot de instellingen zodat ze niets kunnen wijzigen dat de goede werking van het toestel verstoort. Om geluidsoverlast te vermijden kunnen de beheerders van de toestellen ook een volumebeperking instellen.

Natuurlijk is ook een goede beeldkwaliteit van belang. De led backlighting-technologie moet volgens de fabrikant zorgen voor een hoge helderheid, rijk contrast en levendige kleuren. De Studio TV’s verbruiken ook veel minder stroom dan traditionele lcd-schermen.

Beschikbaarheid

De Philips Studio serie bestaat uit modellen van 19 inch tot en met 39 inch waardoor voor elke kamer een geschikt toestel te verkrijgen moet zijn. De toestellen van deze Studio-reeks zijn verkrijgbaar in de loop van het tweede kwartaal van 2013.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.