Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic DMP-BDT230 Blu-ray speler te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2013, 14:56 Categorie3D

Hoewel Panasonic dit jaar de twee topmodellen Blu-ray spelers van afgelopen jaar nog steeds in het assortiment houdt komt de Japanse fabrikant wel met een aantal nieuwe middenklasse modellen. Eén van deze modellen is de BDMP-BDT230 Blu-ray speler met onder meer 3D weergave en het Smart Viera platform.

Panasonic DMP-BDT230 Blu-ray speler

Panasonic komt in 2013 met vier nieuwe Blu-ray spelers. De BDMP-BD79 en DMP-BD89 spelers bieden alleen ondersteuning voor 2D materiaal, terwijl de DMP-BDT330 en DMP-BDT230 ook ondersteuning voor 3D materiaal bieden. De DMP-BDT330 is het meest geavanceerde model met onder meer twee HDMI uitgangen en de mogelijkheid om HD materiaal naar 4K Ultra HD resolutie om te zetten.

De DMP-BDT230 is een middenklasse model maar nog steeds uitgerust met een aantal interessante features. Zo beschikt de Blu-ray speler onder meer over Panasonic’s vernieuwde Smart TV platform, 3D weergave, 2D naar 3D conversie, een ingebouwde web browser, ingebouwd wifi, Miracast ondersteuning en Display Mirroring. De speler heeft een prijs van 159 euro en is onder meer te koop bij de winkels in onderstaande prijsvergelijking.

Panasonic 2013 home cinema producten

Een compleet overzicht met alle specificaties en prijzen van de spelers die Panasonic dit jaar naar Nederland brengt vind je in het Panasonic 2013 Blu-ray overzicht. Een overzicht van alle andere producten die Panasonic lanceert, waaronder LCD en plasma TV’s, vind je in het 2013 home cinema overzicht.

   • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.