Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Microsoft onthult nieuwe Xbox op 21 mei

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2013, 11:37 CategorieGaming

Er gaan al maanden geruchten over de opvolger van de huidige Xbox 360 game console maar binnenkort krijgen we dan eindelijk duidelijkheid. Microsoft heeft namelijk deze week uitnodigingen voor een persevenement dat op 21 mei plaatsvindt verstuurd.

Nieuwe generatie Xbox

In de uitnodiging heeft Microsoft geschreven dat er op die dag een nieuwe generatie onthuld zal worden, doelend op de Xbox. Ook spreekt Larry Hryb op het blog van de softwaregigant over “het begin van een nieuwe generatie games, tv en entertainment”. Kortom, zet 21 mei in je agenda als je lang gewacht hebt op de introductie van een nieuwe game console.

Het is echter nog niet duidelijk wat we precies van de nieuwe Xbox kunnen verwachten. Kijkend naar eerdere geruchten wil Microsoft zich meer gaan focussen op Xbox TV en de Xbox daarom ook als settopbox gaan inzetten. Natuurlijk blijven de game-functies behouden maar welke verbeteringen en vernieuwingen Microsoft op dit gebied door zal voeren is nog niet bekend. De kans is echter groot dat het spelen van games vanaf een disc tot het verleden behoort en dat men overstapt op streaming.

PlayStation 4

Sony, de grote concurrent van Microsoft op het gebied van gaming, onthulde afgelopen februari de eerste details van de PlayStation 4 maar liet de console zelf nog niet zien.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.