Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek introduceert draagbare BoomBoom 260 Bluetooth speaker

Geschreven door
Geplaatst op18 april 2013, 18:23 CategorieLuidsprekers

Als er één type speaker is dat we de laatste vaak voorbij zien komen dan is het wel de draagbare Bluetooth speaker. Nagenoeg alle grote fabrikanten hebben inmiddels compacte Bluetooth speakers gelanceerd en dan kan natuurlijk Marmitek niet ontbreken. Het bedrijf lanceert vandaag de Marmitek BoomBoom 260.

Marmitek BoomBoom 260

Niet alleen is de Marmitek BoomBoom 260 een Bluetooth speaker die compact is en overal zonder problemen mee naartoe genomen kan worden, ook kan de speaker omgaan met zand, stof, hitte, kou, vocht en zelfs het hard in aanraking komen met de grond. De speaker is gemaakt met het zwaarste policarbonaat plastic en rubberen zijkanten, dus moet tegen een stootje kunnen.

Marmitek-Boomboom-260-2

De belangrijkste functie is natuurlijk het eenvoudig verbinding maken met een smartphone of tablet middels Bluetooth. De hoogwaardige drivers moeten er volgens de fabrikant vervolgens voor dat er een vol stereogeluid weergegeven wordt, met zuivere hoge tonen en een diepe bass. Daarnaast is het mogelijk telefoongesprekken te beantwoorden via de ingebouwde luidspreker zodat je telefoon in je zak kan blijven zitten.

Prijs en beschikbaarheid

De Marmitek BoomBoom 260 Bluetooth speaker is vanaf heden te koop voor een adviesprijs van 129,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.