Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Logitech Harmony Ultimate en Smart Control universele afstandsbedieningen

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2013, 12:16 CategorieAccessoires

Logitech introduceert twee nieuwe universele afstandsbedieningen in de vorm van de Harmony Ultimate en de Harmony Smart Control. Beide producten zijn voorzien van Logitech’s Harmony Hub en de Harmony Smartphone App om apparaten in gesloten kasten te bedienen en voor one-touch toegang tot spelconsoles. Daarnaast kun je er zelfs je verlichting mee bedienen.

De Logitech Harmony Ultimate en Logitech Harmony Smart Control zijn compatibel met meer dan 225.000 home cinema apparaten van ruim 5.000 verschillende merken. Beide universele afstandsbedieningen beschikken over de Harmony Hub die gebruikmaakt van draadloze Bluetooth-technologie om spelconsoles in te schakelen. De Harmony Hub kan ook infrarood-apparaten bedienen in gesloten kasten zonder op ze te hoeven richten. De Harmony Hub maakt het tevens mogelijk om de gewenste helderheid en kleur in te stellen van Philips Hue-verlichting met één druk op de Logitech Harmony Ultimate. Beide producten beschikken over de Harmony Smartphone App waarmee een smartphone te gebruiken is als persoonlijke universele afstandsbediening.

Logitech Harmony Ultimate

De Logitech Harmony Ultimate kan tot vijftien apparaten bedienen en beschikt over een 2,4-inch kleuren touchscreen. Hiermee kun je televisieprogramma’s, films en muziek kiezen met behulp van eenvoudige swipes en aanrakingen. Ook biedt de Harmony Ultimate de mogelijkheid om Philips Hue-verlichtingssystemen te programmeren om de verlichting te bedienen. Bovendien geeft de afstandsbediening trillingsfeedback op touchscreen commando’s, heeft het tilt sensoren en programmeerbare knoppen voor zowel korte als lange touch commando’s, waarmee het aantal beschikbare functies verdubbelt.

Logitech Smart Control

De Logitech Harmony Smart Control en Harmony Smartphone App veranderen een iOS- of Android-telefoon in een universele afstandsbediening, zodat je overal in huis tot acht apparaten zelf kunnen bedienen met je eigen smartphone. Daarnaast bevat het een eenvoudige afstandsbediening wanneer je de smartphone niet als zodanig wilt gebruiken.

Logitech-Harmony-Smart-Control

Prijzen en beschikbaarheid

De Logitech Harmony Ultimate afstandsbediening is naar verwachting vanaf mei verkrijgbaar voor een adviesprijs van 279,00 euro. Ook de Logitech Harmony Smart Control is naar verwachting verkrijgbaar in mei, voor een adviesprijs van 129,00 euro. De Logitech Harmony Smartphone App is in de App Store van Apple en in Google Play te downloaden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.