Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

BenQ komt met MW663 en MW721 projectoren

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2013, 13:42 CategorieProjectors

BenQ lanceert deze week twee nieuwe projectoren gericht op de zakelijke markt en scholen; de MW663 en de MW721. Beide modellen zijn uitgerust met een resolutie van 1280 bij 800 en een beeldverhouding van 16:10. Ook beschikken beide projectoren over 1,3-voudige zoom en ondersteuning voor 3D via HDMI.

BenQ MW663 en MW721

De BenQ MW663 met 3000 ANSI Lumen projecteert een maximale beelddiagonaal van 7,62 meter. De gegevensoverdracht is dankzij de WiDi-functie van de MW663 draadloos mogelijk. Met de optioneel verkrijgbare USB-wireless-dongle kan een draadloze verbinding tussen projector en pc of notebook tot stand gebracht worden. Nog mobieler is het rechtstreeks presenteren vanaf de smartphone of tablet. Dit kan dankzij de gratis app BenQ QPresenter.

De BenQ MW721 heeft een lichtsterkte van 3500 ANSI Lumen en een maximale beelddiagonaal van 5,84 meter. Met de Creston LAN-controlefunctie kan de MW721 in het netwerk opgenomen worden. Dankzij LAN-display kunnen met één pc tot 8 projectoren tegelijkertijd aangestuurd worden om simultaan hetzelfde beeld weer te geven. Dankzij de USB-weergavefunctie is het bovendien mogelijk videogegevens via een USB-kabel over te dragen. Zonder extra drivers wordt de verbinding tussen projector en pc of notebook tot stand gebracht.

De projectoren MW663 en MW721 zijn uitgerust met BrilliantColor-technologie voor een optimalaal kleurbereik, diepte en dynamiek. De wandkleurcorrectie maakt het bovendien mogelijk de weergave te optimaliseren, al naargelang de kleur van het projectieoppervlak. Bovendien zijn de modellen geschikt voor 3D via de geïntegreerde HDMI-ingang, waarop onder meer Blu-ray spelers, gameconsoles of pc’s aangesloten kunnen worden. Ook beschikken de projectoren over SmartEco-technologie voor een maximale energiebesparing, luidsprekers en de Quick-Cooling-functie.

Prijs en beschikbaarheid

Beide projectoren zijn reeds te koop. De BenQ MW663 heeft een adviesprijs van 699 euro, terwijl de MW721 899 euro kost.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.