Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen kondigt integratie muziekdienst Spotify aan

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2013, 13:01 CategorieSoftware

Fabrikant van high-end audiosystemen Bang & Olufsen heeft vandaag aangekondigd de online muziekdienst Spotify te gaan integreren in haar audiosystemen. Het eerste model dat via een update met Spotify streaming uitgerust kan worden is het BeoSound 5 systeem.

Bang & Olufsen integreert Spotify

Veel fabrikanten van receivers, TV’s, audiosystemen en speakers richten zich de laatste tijd op het online streamen van muziek en Spotify is hierin één van de grootste spelers. Wanneer je een abonnement neemt op deze dienst krijg je toegang tot een zeer grote bibliotheek aan muziek welke onbeperkt beluisterd kan worden in hoge kwaliteit. Ook Bang & Olfsen gaat nu in deze trend mee en kondigt in eerste instantie een update aan voor het BeoSound 5 audiosysteem.

Gratis update

De update vor het audiosysteem is gratis maar om volledige toegang te krijgen tot alle nummers die via Spotify aangeboden worden moet wel een abonnement afgesloten worden dat 9,99 euro per maand kost. Waarschijnlijk volgen er op korte termijn ook updates voor andere audiosystemen van Bang & Olufsen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.