Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen voegt H3 en H6 hoofdtelefoons toe aan B&O Play-lijn

Geschreven door
Geplaatst op9 april 2013, 18:04 CategorieNieuws

High-end audiofabrikant Bang & Olufsen heeft twee nieuwe hoofdtelefoons aan het assortiment toegevoegd. De H3 in-ear hoofdtelefoons en de H6 on-ear hoofdtelefoons worden aan de B&O Play-serie toegevoegd en zijn ontworpen door de Deense designer Jakob Wagner.

Nieuwe Bang & Olfusen hoofdtelefoons

De H3 in-ear hoofdtelefoons maken gebruik van 10.8 millimeter drivers in een gefreesde aluminium behuizing en worden in een zilveren, rode en zwarte afwerking op de markt gebracht. De behuizing van de koptelefoons is voorzien van 23 ventilatie openingen die moeten zorgen voor een ‘open’ geluidsveld. De koptelefoons wegen 12,8 gram en worden met een 1.35 meter kabel geleverd die voorzien is van een afstandsbediening en microfoon voor gebruik met iOS-apparaten.

Bang-Olufsen-H6

De H6 on-ear hoofdtelefoons zijn gemaakt van aluminium en leer, en worden in een natuurlijk bruine afwerking en een zwarte afwerking op de markt gebracht. De oorkussens zijn gemaakt van lamsleer en bevatten memory foam voor een optimale aansluiting op het oor. B&O geeft aan dat het leer uit Nieuw-Zeeland komt waar men geen prikkeldraad gebruikt. Hierdoor bevat het leer geen krassen is andere beschadigingen. De hoofdtelefoons hebben een gewicht van 230 gram, beschikken over twee 40 mm drivers en zijn voorzien van een kabel met afstandsbediening die op beide oorstukken aangesloten kan worden. Daarnaast kan ook een tweede koptelefoon aangesloten worden.

Prijs en beschikbaarheid

De H3 in-ear koptelefoons van Bang & Olufsen worden verkocht voor een prijs van 249 euro. De H6-varianten krijgen een prijs van 399 euro. Beide modellen moeten in mei te koop zijn.

Via: Whathifi

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.