Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony introduceert nieuwe MDR-XB910 hoofdtelefoon

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2013, 10:38 CategorieLuidsprekers

Sony heeft deze week een nieuwe hoofdtelefoon geïntroduceerd in de vorm van de MDR-XB910. Deze headphone heeft een aluminium afwerking en beschikt over geavanceerde de ‘Advanced Direct Vibe’-structuur. Hierdoor moet volgens Sony een diepe bass met verfijnde hoge- en middentonen weergegeven worden. Door het gebruik van de techniek zou de hoofdtelefoon volgens Sony geschikt zijn voor verschillende muziekstijlen.

De oorschelpen zijn inklapbaar zodat de hoofdtelefoon makkelijk is op te bergen en mee te nemen. Daarnaast vergroot de meegeleverde kabel het gebruiksgemak. Deze kabel beschikt over een afstandsbediening en microfoon, waardoor handsfree is te bellen met een smartphone en mp3-spelers eenvoudig zijn te bedienen. De hoofdtelefoon werkt via deze kabel ook met andere mediaspelers of een iPhone (inclusief bediening via de kabel).

Specificaties MDR-XB910

  MDR-XB910
Type Closed, dynamic
Capaciteit (mW) 3000mW
Driver unit (mm) 50 mm, dome type
Frequency response (Hz) 3 Hz –28,000 Hz
Gevoeligheid (dB/mW) 106 dB/mW
Impedantie (Ohm) 24Ω at 1kHz
Kabel lengte (m) 1.2m
Gewicht (g) Ongeveer 305g (zonder kabel)
Accessoires Kabel; afstandsbediening en microfoon in kabel

Prijs en beschikbaarheid

De Sony MDR-XB910 is beschikbaar vanaf april 2013 en de adviesprijs is 200 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.