Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony BDP-S5100 3D Blu-ray speler te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2013, 14:28 Categorie3D

Het is begin maart en dat betekent dat langzaam maar zeker de eerste nieuwe home cinema producten in Nederland verschijnen. Op de eerste TV’s moeten we nog even wachten maar Sony is wel al begonnen met de verkoop van haar topmodel 3D Blu-ray speler voor dit jaar; de BDP-S5100.

Sony BDP-S5100

De Sony Blu-ray speler line-up voor 2013 bestaat uit vier modellen; de BDP-S5100, BDP-S4100, BDP-S3100 en BDP-S1100. Alle modellen beschikken over toegang tot Sony’s Entertainment Network, DLNA en een USB poort.

Het topmodel, de BDP-S5100, is vanzelfsprekend het meest uitgebreide model en beschikt onder meer over ondersteuning voor 3D Blu-ray discs, 2D naar 3D conversie, ondersteuning voor SACD’s, een ingebouwde wifi module en toegang tot het Sony Entertainment Network. Ook is de speler uitgerust met een web browser, twee USB poorten en de mogelijkheid om de nieuwe TV SideView applicatie en een smartphone remote applicatie te gebruiken.

Prijs en beschikbaarheid

Alle vier de Blu-ray spelers van Sony worden deze maand in Nederland verwacht maar de BDP-S5100 is reeds te koop bij onder meer Bestekeus, Bobshop en Modern. De adviesprijs van de Sony BDP-S5100 bedraagt 160 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.