Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

‘Samsung’s 55 inch Super OLED TV vanaf komende zomer te koop’

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2013, 13:16 CategorieOled tv's

Samsung en LG zijn de eerste fabrikanten die OLED TV’s gericht op consumenten op de markt brengen. Het eerste model van LG, de 55 inch 55EM970V, is reeds in Nederland te bestellen. Wanneer de OLED TV van Samsung op de markt verschijnt was nog niet bekend maar volgens recente berichten moet dit in augustus gebeuren.

Samsung OLED TV

HDGuru weet deze week te melden dat Samsung bijna klaar is voor de introductie van haar 55 inch Super OLED TV. Het model met de naam 55F9500 zou begin augustus op de Aziatische markt moeten verschijnen voor een prijs van omgerekend ruim 13.000 euro. Ter vergelijking; de OLED TV van LG is momenteel te bestellen voor een prijs van ruim 7.000 euro. Samsung zelf heeft overigens nog steeds niks bevestigd over de lancering of een adviesprijs.

Samsung 55F9500

De 55 inch Super OLED TV van Samsung beschikt onder meer over de RGB OLED techniek die moet zorgen voor intensere kleuren en diepe zwartwaarden, MultiView voor het met twee personen tegelijkertijd kijken naar verschillende programma’s op TV, Samsung’s vernieuwde Smart TV platform, bediening middels spraak en bewegingen, diverse streaming- en netwerkmogelijkheden en natuurlijk 3D weergave met 2D naar 3D conversie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.