Samsung stopt met Family Story dienst voor Smart TV’s

14 maart 2013 1 Minuut 1 Reacties
Samsung-Family-Story

Begin vorig jaar introduceerde Samsung de Family Story dienst voor haar nieuwe Smart TV's. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudig foto's, video's en berichten delen met familieleden. De dienst valt echter inmiddels buiten de 'kerngroep van nieuwe en bestaande diensten' waardoor de dienst vanaf 1 oktober niet meer gebruikt kan worden.

Family Story stopt 1 oktober

Family Story was één van de nieuwe features die Samsung vorig jaar met de komst van nieuwe Smart TV’s introduceerde. Gebruikers kunnen hiermee content delen met familieleden en vrienden door deze content in een omgeving te plaatsen die voor deze personen toegankelijk is. Zo kan een foto gemaakt met een Samsung Galaxy Tab direct op een Samsung Smart TV bekeken worden. Deze foto kun je vervolgens met de ‘Watch together’ functie delen met een Samsung Smart TV van een familielid.

Per 1 oktober stopt Samsung met de Family Story dienst en de Koreaanse fabrikant raadt gebruikers van de dienst aan binnenkort een back-up te maken van alle foto’s, video’s en berichten. Deze back-up kan gemaakt worden via de Family Story website.

Samsung Smart TV’s 2013

Voor 2013 heeft Samsung reeds een groot aantal nieuwe Smart TV’s aangekondigd die gebruikmaken van een compleet vernieuwd Smart TV platform. Zo heeft de Koreaanse fabrikant gekozen voor vijf verschillende homescreens met elk een eigen thema.

Reacties (1)