Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung Smart Evolution Kit vanaf april te koop voor 299 euro

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2013, 10:51 CategorieSmart tv's

Vorig jaar presenteerde Samsung een uniek concept waarmee gebruikers van een TV hun product een aantal jaar up-to-date kunnen houden middels een Smart Evolution Kit. Deze week heeft de Koreaanse fabrikant bekendgemaakt dat de eerste versie van de Smart Evolution Kit vanaf april in Nederland te koop is voor een prijs van 299 euro.

Samsung Smart Evolution Kit

Het Smart Evolution idee van Samsung houdt in dat iedereen met een Samsung Smart TV welke Smart Evolution compatibel is zijn TV elk jaar een grote update kan geven. Hiermee wordt de TV voorzien van onder meer de nieuwste processor en de nieuwste software. De eerste series die deze mogelijkheid bieden werden vorig jaar gelanceerd; de ES9000, ES8000 en ES7000 series.

We zijn inmiddels een jaar verder en dus lanceert Samsung de eerste versie van de Smart Evolution Kit. Deze kan achterop een van de hierboven genoemde TV’s gemonteerd worden en brengt onder meer een krachtigere quad-core processor die vooral binnen het Smart TV platform voor een hogere snelheid moet zorgen, verbeterde grafische rekencapaciteit en extra werkgeheugen. Daarnaast krijg je met de upgrade toegang tot het vernieuwde Smart TV platform en natuurlijk ook de verbeterde Smart Interaction mogelijkheden die Samsung begin dit jaar presenteerde met de introductie van de 2013 LCD en plasma line-up.

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung Smart Evolution Kit wordt vanaf eind april in Nederland verwacht voor een prijs van 299 euro.

 • Delen:

Reacties

 1. Lourdan
  26 maart, 2013 om 23:08

  Wanneer komt evolution kit in belgie

  • Martijn Chel
   27 maart, 2013 om 0:56

   Als het goed is rond dezelfde tijd als in Nederland.

 2. peter van klink
  08 mei, 2013 om 14:39

  Bij aanschaf van de Evolution Kit wordt je software en hardware op de televisie helemaal geüpdatet. Maar dit is niet eenmalig, want de komende vier jaar zul je door de Smart Evolution Kit kunnen blijven profiteren van de nieuwste updates op software- en hardwaregebied. Zo blijf je altijd helemaal up to date met je Samsung Smart TV.

  Krijg je voor dit geld, dus ieder jaar een nieuwe kit thuisgestuurd, 4 jaar lang?

  • Martijn Chel
   08 mei, 2013 om 16:37

   Nee, dat is misschien wat onduidelijk omschreven, maar je moet dus elk jaar die kit zelf kopen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.