Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung F8000 serie LCD/LED TV’s te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op30 maart 2013, 16:21 CategorieLcd en led tv's

Langzaam maar zeker arriveren de nieuwe LCD en plasma TV’s van de grotere fabrikanten in Nederland, zo ook de modellen van Samsung. De Koreaanse fabrikant heeft voor dit jaar weer een zeer uitgebreide line-up met de F8500 en F8000 vlaggenschip LCD TV series. De modellen in de F8000 serie zijn inmiddels bij diverse Nederlandse winkels te koop.

Samsung F8000 LED TV’s

De Samsung F8000 LCD/LED TV serie bestaat uit modellen met een formaat van 40 inch tot maar liefst 75 inch en alle modellen beschikken over nagenoeg alle nieuwe high-end features die Samsung dit jaar introduceert. Zo zijn de TV’s uitgerust met Samsung’s vernieuwde Smart Hub platform, kunnen de TV’s bediend worden middels spraak en bewegingen en heb je de beschikking over twee tuners waardoor je het ene kanaal kunt kijken terwijl het andere kanaal opgenomen wordt.

Verder beschikken de F8000 serie TV’s onder meer over een Full HD LCD paneel met Edge Lit LED achtergrondverlichting en Micro Dimming Ultimate, 3D weergave, een quadcore processor, een ingebouwde camera met gezichtsherkenning, ingebouwd wifi, de vernieuwde Smart Touch afstandsbediening, een zeer dun frame rondom het display en een fraaie ‘Arc’ voet. De adviesprijzen variëren van 1.699 euro voor het 40 inch model tot 7.999 euro voor het 75 inch model.

F8000 LED TV kopen

De Samsung F8000 LCD/LED TV’s zijn reeds te koop bij onder meer;
Scheer & Foppen
Its Online
Bestekeus
Franklin

Samsung 2013 LCD/LED TV line-up

Een compleet overzicht van alle LCD/LED TV’s die Samsung dit jaar naar Nederland brengt vind je in het Samsung 2013 LCD TV overzicht, compleet met alle specificaties en prijzen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.