Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung 2013 soundbar line-up met HW-F750 topmodel

Geschreven door
Geplaatst op28 maart 2013, 14:06 CategorieHome cinema sets

Naast drie nieuwe plasma TV series, een groot aantal nieuwe LED TV series en vier nieuwe Blu-ray spelers komt Samsung dit jaar ook met een uitgebreide line-up home cinema systemen. De Koreaanse fabrikant lanceert diverse 7.1-, 5.1- en 2.1-kanaals home cinema sets, maar ook vier nieuwe soundbar systemen.

Samsung HW-F750/F751 soundbar

Samsung-HW-F750-soundbar

Het topmodel uit de soundbar line-up voor 2013 is de HW-F750. Dit model komt in twee versies; een zilveren variant (HW-F751) en een zwarte variant (HW-F750). Beide modellen beschikken onder meer over een soundbar met een draadloze actieve subwoofer, een totaalvermogen van 310 Watt, een vacuüm buizenversterker, en een metal design. Verder zijn de soundbar systemen uitgerust met Bluetooth, Soundshare, een automatische kalibratiefunctie, Vertical Surround en 3D Sound Plus, één HDMI ingang en een HDMI uitgang met ARC ondersteuning. De prijs van dit model bedraagt 799 euro.

Samsung HW-F550/F551 soundbar

HW-F550-Samsung

Een stapje lager vinden we de HW-F550 soundbar welke ook in een zilveren (HW-F551) en een zwarte variant (HW-F550) gelanceerd wordt. Ook deze soundbar beschikt over een draadloze actieve subwoofer en een vermogen van 310 Watt maar beschikt over twee speakers minder in de soundbar zelf. Verder is de soundbar niet uitgerust met een vacuüm buizenversterker en is er geen automatische kalibratiefunctie. De HW-F550 en HW-F551 zijn te koop voor een prijs van 599 euro.

Samsung HW-F450 soundbar

Samsung-HW-F450

De HW-F450 soundbar komt alleen in een zwarte variant maar beschikt wel nog steeds over de draadloze actieve subwoofer. Het vermogen van het systeem is 280 Watt en het Metal Design is vervangen voor een wat simpeler design. De overige specificaties komen overeen met de HW-F450 soundbar. Het model heeft een adviesprijs van 349 euro gekregen.Samsung HW-F355 soundbar

Samsung-HW-F355

Het instapmodel voor 2013 is de HW-F355 soundbar. Dit model beschikt over een zwart design en een totaalvermogen van 120 Watt. Verder moet de soundbar het actieve subwoofer die met kabel aangesloten moet worden, is er geen ondersteuning voor HDMI Audio Return Channel en is er alleen een digitale audio ingang (geen HDMI). De HW-F355 is te koop voor een prijs van 249 euro.Samsung 2013 home cinema line-up

Een overzicht van alle home cinema producten die Samsung in 2013 lanceert vind je in ons 2013 home cinema overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.