Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Pioneer introduceert X-SMC00 en X-SMC00BT micro hifisystemen

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2013, 14:08 CategorieHome cinema sets

Pioneer stelt vandaag twee nieuwe micro hifisystemen voor die voorzien zijn van een slank design met verwisselbare voorpanelen. De X-SMC00 en X-SMC00BT beschikken beiden over onder meer een ingebouwde CD-speler, FM-radio en een iPhone/iPod dock.

Pioneer micro hifisystemen

Beide micro hifisystemen zijn verder uitgerust met een USB aansluiting, een AUX-ingang en een aansluiting voor een hoofdtelefoon. De X-SMC00BT variant beschikt bovendien over bluetooth waarmee je draadloos muziek kunt streamen vanaf een bluetooth-geschikt toestel. Achter het centrale voorpaneel met gemotoriseerde deur vind je de cd-lade. Achter de behuizing zitten twee full-range luidsprekers met een uitgangsvermogen van elk 10 W RMS en liefhebbers van wat extra power kunnen zich uitleven met de bass enhancer en aanpasbare equalizer.

X-SMC00BT-Pioneer

De nieuwe micro hifisystemen van Pioneer zijn voorzien van een geïntegreerde dock waarmee je je iPod en iPhone (met 30-pins connector) kunt opladen terwijl je muziek afspeelt. Er wordt tevens een houder met USB-aansluiting voor de iPhone 5 meegeleverd. Naast de hoofdtelefoonaansluiting is er een extra aansluiting voor andere muziekspelers. De zwarte behuizing kun je aan jouw voorkeur of interieur aanpassen met de verwisselbare voorpanelen in zilver, zwart of parelwit.

Specificaties Pioneer X-SMC00 en X-SMC00BT

 • Verwisselbare voorpanelen in 3 kleuren
 • Dock voor iPod en iPhone 4s (en voorgaande modellen)
 • USB-aansluiting met houder voor iPhone 5
 • Gemotoriseerde cd-lade
 • USB-ingang vooraan, audio-ingang en aansluiting voor hoofdtelefoon
 • FM-radio met RDS
 • Bluetooth voor draadloze audiostreaming (X-SMC00BT)
 • Muurbevestiging
 • Horloge met alarmfunctie
 • Totaal uitgangsvermogen: 20 W (10 W X 2)
 • Bass enhancer (P.BASS)
 • Equalizer met voorprogrammeerde geluidsinstellingen

Prijs en beschikbaarheid

De Pioneer X-SMC00 is verkrijgbaar vanaf maart en de X-SMC00BT vanaf april. De adviesprijs bedraagt respectievelijk 179 euro en 199 euro. • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.