Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic: Nog geen besluit genomen over stoppen met plasma TV’s

Geschreven door
Geplaatst op27 maart 2013, 14:20 CategoriePlasma tv's

Eerder deze maand verscheen, wederom, een bericht dat Panasonic binnenkort zou stoppen met de productie van plasma TV’s en dat de ontwikkeling zelfs al stilgelegd was. De Japanse fabrikant heeft vandaag officieel op dit bericht gereageerd en geeft aan dat er nog geen enkele beslissing genomen is.

Panasonic stopt voorlopig niet met plasma TV’s

In een verklaring laat Panasonic weten dat er gekeken wordt naar de mogelijkheden in de toekomst en de strategie die het bedrijf zal gaan volgen, maar dat er op dit moment niks besloten is. Panasonic blijft voorlopig plasma TV’s produceren en ziet zelfs meerdere toepassingen voor de techniek. Zo geeft het bedrijf aan te blijven profiteren van de voordelen van Plasma zoals de Touch Pen functie en de betere beeldkwaliteit. Ook voor zakelijk gebruik ziet het bedrijf nog voldoende mogelijkheden met plasma.

Daarnaast geeft Panasonic aan dat er geen veranderingen plaatsvinden in de ondersteuning van plasma TV’s, en dat dealers zich geen zorgen hoeven te maken over het kunnen blijven verkopen van de modellen.

Panasonic 2013 HDTV’s

Panasonic heeft dit jaar wederom een groot aantal plasma en LCD TV’s gelanceerd welke je kunt vinden in het Panasonic 2013 plasma TV overzicht en het Panasonic 2013 LCD TV overzicht.

Via: Whathifi

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.