Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG MT93: 27 inch Smart TV met 3D weergave

Geschreven door
Geplaatst op11 maart 2013, 14:15 Categorie3D

LG heeft deze week een nieuwe TV gelanceerd die volgens het bedrijf uitermate geschikt is voor de slaap- of studeerkamer en mensen die een beperkt budget hebben maar toch high-end features willen. De TV gaat onder de naam MT93, beschikt over een 27 inch display en wordt geleverd met LG’s nieuwe Smart TV platform en ondersteuning voor de weergave van 3D materiaal.

LG MT93 Smart TV

De LG MT93 is uitgerust met een 27 inch IPS LCD display dat moet zorgen voor een hoge helderheid en wijde kijkhoeken. Het display beschikt over een Full HD resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, 3D weergave, een helderheid van 250 nits, een reactietijd van 5ms en passieve 3D weergave met 2D naar 3D conversie. De TV is voorzien van twee 7 Watt speakers en LG levert ook twee 3D brillen mee zodat je gelijk 3D content kunt bekijken.

Wat betreft de aansluitingen is de TV uitgerust met twee HDMI poorten met MHL ondersteuning, een composiet en component aansluiting, en drie USB poorten. Ook draadloze communicatie is mogelijk middels WiDi en Miracast. Wel moet hiervoor een ethernetkabel aangesloten worden aangezien de TV het moet doen zonder een ingebouwde wifi module. LG’s nieuwe Magic Remote afstandsbediening wordt standaard meegeleverd.

Prijs en beschikbaarheid

De LG MT93 Smart TV moet over twee maanden op de markt verschijnen. Over de adviesprijs en Nederlandse beschikbaarheid is op dit moment nog niks bekend.

Bron: persbericht

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.