Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG 55EM970V OLED TV te koop in Nederland voor ruim 7.000 euro

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2013, 16:02 Categorie3D

Mocht je op zoek zijn naar de beste beeldkwaliteit en voldoende geld op de bankrekening hebben staan dan is deze TV wellicht wat voor je. LG is namelijk in Nederland begonnen met de verkoop van de 55EM970V. Dit is de eerste TV van de Koreaanse fabrikant die beschikt over de veelbelovende OLED techniek.

LG 55EM970V

De LG 55EM970V is een 55 inch OLED die beschikt over de WRGB OLED techniek en is voorzien van alle features die je van een high-end TV mag verwachten. Zo beschikt de TV over een hoog contrastratio, een beeldverversingssnelheid van 0,02 ms, een zeer slank design met een profiel van 4mm en een 1mm dun frame rondom het display. Qua features heb je de beschikking over onder meer Cinema 3D (passief 3D) weergave, 2D naar 3D conversie, het nieuwe Smart TV platform van LG, diverse streaming en netwerk mogelijkheden, een dualcore processor, ingebouwd wifi, USB en HDMI aansluitingen, en LG’s Magic Remote afstandsbediening.

LG OLED TV kopen

Voor dit alles moet je wel diep in de buidel tasten. De LG 55EM970V is namelijk te koop voor een prijs van ruim 7.000. Momenteel wordt de TV nog door een beperkt aantal winkels aangeboden, waaronder Bestekeus. De levertijd van de TV staat op meer dan 5 dagen.

LG 55EA800

Je zou het misschien niet verwachten maar dit model is eigenlijk al wat verouderd. Tijdens CES 2013 heeft LG namelijk de 55EA8800 (in Nederland mogelijk de 55EA880V) aangekondigd. Dit model is uitgerust met een nieuwe voet en daarbij zijn de aansluitingen in de TV zelf verwerkt in plaats van in een aparte mediabox. De 55EA8800 moet in de tweede helft van dit jaar in Nederland verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.