Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

KEF introduceert E305 home cinema luidsprekersysteem

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2013, 16:25 CategorieHome cinema sets

KEF introduceert een nieuw 5.1 luidsprekersysteem voor de home cinema enthousiasteling die niet alleen een goede geluidskwaliteit maar ook een aantrekkelijk design belangrijk vindt. Het E-series E305 homecinema luidsprekersysteem bestaat uit zes eivormige luidsprekers die in een witte of een zwarte afwerking te koop zijn.

KEF E305 luidsprekersysteem

Het home cinema systeem bestaat uit vier KEF E301 satellietspeakers, de E301c center speaker en de E-2 subwoofer. De luidsprekers beschikken onder meer over KEF’s eigen Uni-Q driver array met een 4.25 inch midrange driver en een 0.75 inch aluminium dome tweeter. Het frequentiebereik ligt tussen 90Hz en 33kHz, de crossover frequentie bedraagt 2.7KHz en de gevoeligheid is 86dB. De subwoofer is voorzien van een 8 inch driver en een 250 Watt Klasse-D versterker. De satellietspeakers kunnen voorzien worden van een optionele vloerstandaard wanneer ophangen geen optie is.

Prijs en beschikbaarheid

Het KEF E305 homecinema luidsprekersysteem moet binnenkort in Nederland verschijnen voor een adviesprijs van 999 euro. De set is in een witte en een zwarte kleur te koop.

Witte KEF W- en T-series

Naast een nieuw homecinema luidsprekersysteem introduceert KEF ook witte versies van de reeds gelanceerde Q- en T-serie luidsprekers. De Q-serie bestaat uit traditionele vloerstaande, boekenplank en center speakers, terwijl de T-serie platte designspeakers bevat.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.