Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

JBL Charge: Draagbare Bluetooth speaker voor onderweg

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2013, 11:06 CategorieLuidsprekers

JBL lanceert deze week een nieuwe draagbare luidspreker die ideaal moet zijn voor diegenen die ook onderweg een goede audiokwaliteit willen hebben en een lange batterijduur verwachten. De JBL Charge is een compacte speaker met een ingebouwde oplaadbare batterij en, volgens de fabrikant, een krachtig en dynamisch geluid.

JBL Charge

De draagbare JBL Charge stereospeaker heeft een robuuste buitenkant en is aan de zijkanten en bij de USB poort beschermd met rubber. Hiermee is de speaker gebouwd voor een lange levensduur en een actieve levensstijl. De USB-poort kan overigens gebruikt worden om  een smartphone of tablet mee op te laden en om muziek af te spelen. Draadloos muziek afspelen gaat via Bluetooth streaming.

De LED-lampjes geven aan wanneer de batterij moet worden opgeladen en of de speaker via Bluetooth op de luister- of koppelstand staat. De JBL Charge heeft ook de standaard 3,5 millimeter stereo-miniaansluiting voor gebruik met oudere apparaten die niet zijn uitgerust met Bluetooth. De speaker wordt geleverd met een draagtasje van neopreen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals grijs, blauw en groen.

De kleine JBL Charge heeft een ingebouwde baspoort en digitale geluidsverwerking die een grote geluidprestatie moeten leveren. Daarnaast heeft de speaker twee full-range-luidsprekers van 4 cm en een versterker van 2×5 watt. Dankzij een ingebouwde oplaadbare li-ion batterij van 6000mAh kan de JBL Charge met een volle batterij 12 uur lang muziek afspelen. De cilindervormige speaker is 5 cm breed en 15 cm lang en kan zowel horizontaal als verticaal worden neergezet.

Prijs en beschikbaarheid

De JBL Charge is nu beschikbaar in alle grote winkelketens voor de adviesprijs €149,00.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.