Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

IKEA Uppleva TV begin 2014 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2013, 16:58 CategorieHome cinema sets

Ongeveer een jaar geleden introduceerde meubelgigant IKEA het Uppleva concept waarbij een compleet AV meubel inclusief apparatuur als een TV en een Blu-ray speler verkocht wordt. De Uppleva zou in 2013 naar Nederland komen maar IKEA laat vandaag weten dat Nederlandse consumenten pas in 2014 naar de winkel kunnen voor het alles-in-één pakket.

IKEA Uppleva

De IKEA Uppleva is inmiddels al in verschillende Europese landen te koop, waaronder in België, en ondanks de wat negatieve eerste reviews blijken consumenten er warm voor te lopen, net name door de aantrekkelijke prijs en het feit dat je meteen klaar bent. Voor een bedrag tussen de 700 en 1.200 euro krijg je namelijk, afhankelijk van de gekozen configuratie, een compleet TV meubel met een LED TV met Smart TV functies, een Blu-ray speler en een 2.1-kanaals audiosysteem. Wat betreft de TV kan gekozen worden uit een 24 inch, 32 inch, 40 inch en 46 inch variant. Alle kabels kunnen daarbij in het meubel verwerkt worden zodat ze niet in het zicht liggen.

Begin 2014 te koop

Tegenover Tweakers laat IKEA Nederland weten dat de lancering in Europa in fasen verloopt en dat Nederland voorlopig nog niet aan de beurt is. De verwachting is dat de Nederlandse IKEA-vestigingen pas begin volgend jaar uitgerust worden met het alles-in-één pakket.

Video IKEA Uppleva

Bekijk ook deze video waarin details over design, interface en afstandsbediening getoond worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.