Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Harman Kardon lanceert ‘Modern Monochrome’ productlijn

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2013, 13:11 Categorie3D

Fabrikanten van hardware worden steeds gevoeliger voor de laatste trends op het gebied van design, vaak geïnspireerd door datgene wat we op de catwalk zien. Harman Kardon is één van de fabrikanten die zich hierdoor heeft laten inspireren en brengt nu de ‘Modern Monochrome’ productlijn met onder meer luidsprekers en home cinema systemen op de markt.

De ‘Modern Monochrome’ productlijn bestaat uit stijlvolle in-ear- en over-ear-hoofdtelefoons, de draagbare Bluetooth luidspreker Go + Play Wireless en de Harman Kardon BDS 477, een home cinema audiosysteem met 3D Blu-ray-speler, Bluetooth en Apple’s Airplay techniek. Al deze producten zijn voorzien van een zwart of wit design met contrasterende tinten.

Harman Kardon hoofdtelefoons

De Harman Kardon CL ‘Classic’ hoofdtelefoon heeft een high-end afwerking en luxe, zachte kussentjes (Adviesprijs €199). De Harman Kardon AE ‘Acoustically Enhanced’ is een in-ear hoofdtelefoon met een krachtige bas.(Adviesprijs €149). Beide modellen zijn vanaf maart 2013 verkrijgbaar.

Go + Play Wireless luidspreker

De Go + Play Wireless is een mobiele luidspreker met een gebogen metallic handgreep (Adviesprijs €349). De luidspreker verbindt iedere muziekspeler draadloos via Bluetooth. Het zwarte model is vanaf maart verkrijgbaar. Het witte model volgt in mei.

Harman-Kardon-BDS-477

BDS 477 home cinema systeem

Met de Harman Kardon BDS 477 is een compact alles in één pakket dat bestaat uit een 2.1 kanaals home cinema systeem dat ideaal samen moet gaan met een flatscreen (Adviesprijs €1,299). Het systeem bevat een flexibele 3D Blu-ray-speler, Bluetooth en Apple Airplay. De BDS 477 is nu verkrijgbaar in de winkel. Het witte design is vanaf maart verkrijgbaar.

   • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.