Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Coolblue Blauwe Dagen: Korting op TV’s en home cinema sets

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2013, 10:11 CategorieActies

Winkelketen Coolblue is vandaag van start gegaan met de bekende Blauwe Dagen actie. Deze week worden diverse consumentenelektronica producten met kortingen van 10 tot 20 procent aangeboden. Ook home cinema apparatuur, waaronder home cinema sets en HDTV’s, wordt met korting aangeboden.

Aanbiedingen

Coolblue biedt deze week onder meer de Sony BDV-E290 home cinema set met ingebouwde Blu-ray speler en slanke speakers aan voor een prijs van 219 euro. Daarnaast heeft men de Philips HTS5563 home cinema set met 3D Blu-ray speler in de aanbieding voor een prijs van 279 euro.

Ook op het gebied van TV’s zijn diverse aanbiedingen te vinden. Zo wordt de Samsung UE40EH6030 LED TV met Full HD weergave en 3D ondersteuning aangeboden voor een prijs van 399 euro. Voor ditzelfde bedrag kun je ook de Panasonic TX-L37E5 LED TV met Full HD 3D weergave aanschaffen.

Meer aanbiedingen

Coolblue heeft de komende dagen veel meer aanbiedingen op het gebied van consumentenelektronica. Alle aanbiedingen vind je op deze pagina.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.