Bowers & Wilkins lanceert nieuwe Zeppelin Air en Z2 docking stations

19 maart 2013 1 Minuut 0 Reacties
Bowers-Wilkins-Z2

Bowers & Wikins, fabrikant van high-end audiotoepassingen, introduceert twee nieuwe docking stations welke uitgerust zijn met een lightning connector voor de nieuwste generatie iOS apparaten en AirPlay voor het draadloos streamen van content. De nieuwe Z2 is een compacte speaker, terwijl de Zeppelin Air de iconische Bowers & Wilkins iPhone dock weer up-to-date brengt.

Bowers & Wikins Z2

Met de Z2 komt volgens B&W het beste van alle werelden bijeen met een high-end geluid, het gemak van streaming en een design dat overal past. De Z2 is voorzien van de nieuwste Lightning connector, waar alle Apple producten op aangesloten kunnen worden en direct worden opgeladen. Door de geïntegreerde AirPlay technologie kan muziek vanuit iTunes, vanaf elk iOS apparaat of een Mac/PC, worden gestreamd. De engineers van Bowers & Wilkins ontwikkelden speciale aandrijfunits voor de compacte Z2 en de inmiddels bekende Flowport techniek moet een optimale basprestatie garanderen.

Bowers & Wikins Zeppelin Air

De Zeppelin Air is een product dat we al kenden van Bowers & Wilkins. De vernieuwde versie is net als de Z2, voorzien van een nieuwe Lightning connector, waar de nieuwste Apple producten, alsook de iPhone 5 op aangesloten kunnen worden. Het design en het ruimte vullende, kwalitatieve geluid blijven volgens de fabrikant hetzelfde. Nieuwe streaming producten bevatten steeds minder vaak een connector, terwijl Bowers & Wilkins overtuigd is van de toegevoegde waarde van een extra oplaadpunt in huis en om die reden blijft innoveren. De installatie app van Bowers & Wilkins is gratis te downloaden in de App Store of op de Bowers & Wilkins website.

Reacties (0)