Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bowers & Wilkins lanceert nieuwe Zeppelin Air en Z2 docking stations

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2013, 13:32 CategorieLuidsprekers

Bowers & Wikins, fabrikant van high-end audiotoepassingen, introduceert twee nieuwe docking stations welke uitgerust zijn met een lightning connector voor de nieuwste generatie iOS apparaten en AirPlay voor het draadloos streamen van content. De nieuwe Z2 is een compacte speaker, terwijl de Zeppelin Air de iconische Bowers & Wilkins iPhone dock weer up-to-date brengt.

Bowers & Wikins Z2

Met de Z2 komt volgens B&W het beste van alle werelden bijeen met een high-end geluid, het gemak van streaming en een design dat overal past. De Z2 is voorzien van de nieuwste Lightning connector, waar alle Apple producten op aangesloten kunnen worden en direct worden opgeladen. Door de geïntegreerde AirPlay technologie kan muziek vanuit iTunes, vanaf elk iOS apparaat of een Mac/PC, worden gestreamd. De engineers van Bowers & Wilkins ontwikkelden speciale aandrijfunits voor de compacte Z2 en de inmiddels bekende Flowport techniek moet een optimale basprestatie garanderen.

Bowers & Wikins Zeppelin Air

De Zeppelin Air is een product dat we al kenden van Bowers & Wilkins. De vernieuwde versie is net als de Z2, voorzien van een nieuwe Lightning connector, waar de nieuwste Apple producten, alsook de iPhone 5 op aangesloten kunnen worden. Het design en het ruimte vullende, kwalitatieve geluid blijven volgens de fabrikant hetzelfde. Nieuwe streaming producten bevatten steeds minder vaak een connector, terwijl Bowers & Wilkins overtuigd is van de toegevoegde waarde van een extra oplaadpunt in huis en om die reden blijft innoveren. De installatie app van Bowers & Wilkins is gratis te downloaden in de App Store of op de Bowers & Wilkins website.

Bowers-Wilkins-Zeppelin-Air-new

De nieuwe docking stations vullen de AirPlay-lijn van Bowers & Wilkins verder aan. Eind vorig jaar werden hier de A5 en A7 nog aan toegevoegd.

Prijs en beschikbaarheid

De Z2 Black is beschikbaar vanaf begin april voor €399.
De Z2 White is beschikbaar in de loop van de maand mei voor €399.
De Zeppelin Air met Lightning connector is beschikbaar in de loop van de maand mei voor €599.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.