Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

AOC lanceert i2369Vm monitor met Full HD IPS LCD display

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2013, 14:45 CategorieLcd en led tv's

AOC lanceert deze week een nieuwe monitor met IPS-schermtechnologie. De i2369Vm is een 23 inch monitor met een Full HD IPS LCD paneel, een elegant ontwerp en uitgebreide aansluitingsmogelijkheden. Dankzij de MHL-aansluiting kunnen Android-liefhebbers hun mobiele apparaten rechtstreeks op de monitor aansluiten.

AOC i2369Vm monitor

De IPS beeldschermtechnologie, die bekend staat om de levendige kleuren en grote, stabiele kijkhoek, wordt steeds betaalbaarder en dat wil AOC met deze monitor bewijzen. De i2369Vm heeft een helderheid van 250 cd/m², een standaardcontrast van 1000:1 (dynamisch contrast: 50.000.000:1) en een responstijd van 5 milliseconden voor een optimale IPS-kijkervaring. Dankzij de IPS-technologie is de kleurgetrouwheid stabiel tot een kijkhoek van 178° verticaal en horizontaal.

AOC heeft de i2369Vm uitgerust met een groot aantal ingangen, zodat meerdere signaalbronnen tegelijk kunnen worden aangesloten via VGA of de twee HDCP-compatibele HDMI-poorten. Dit wordt aangevuld met een DisplayPort en een MHL-aansluiting, waarmee Android-gebruikers hun compatibele gadgets rechtstreeks kunnen aansluiten op de monitor en zo de inhoud van hun smartphone of tablet kunnen weergeven op het grote Full HD-scherm. Het aangesloten mobiele apparaat wordt tegelijkertijd opgeladen. De i2369Vm is geschikt voor een VESA-wandbevestiging van 75 mm.

De nieuwe technologie voor led achtergrondverlichting moet volgens de fabrikant garant staan voor een uitgebalanceerde helderheid en een lager stroomverbruik. AOC heeft de i2369Vm voorzien van diverse intelligente softwareoplossingen. De programma’s Eco Mode en e-Saver helpen  energie te besparen door de led-uitvoer aan te passen aan het omgevingslicht. Via i-Menu kunnen de monitorinstellingen middels de muis gewijzigd worden. De software Screen+ verdeelt het bureaublad van 23 inch in meerdere deelvensters die toegankelijk zijn via snelkoppelingen.

Prijs en beschikbaarheid

De AOC i2369Vm  monitor is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 169 euro (inclusief btw).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.