Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Xqisit introduceert nieuwe xqPRO Bluetooth speaker

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2013, 15:44 CategorieLuidsprekers

De xqPRO Bluetooth speaker van xqisit borduurt voort op de xq-productrange van het bedrijf. De draadloze speaker heeft volgens de fabrikant een aanzienlijk betere en snellere dataoverdracht en een langere batterijduur tot 10 uur. Daarnaast heeft de opvallende xqPRO speaker nieuwe features zoals een multipoint touchpanel voor meer gebruiksvriendelijkheid en een verbeterde geluidskwaliteit; vooral voor Android-apparatuur.

xqPRO Bluetooth speaker

“Of de gebruiker nu zijn muziek in een geweldige geluidskwaliteit wil afspelen of een handsfree telefoongesprek wil voeren; de xqPRO speaker biedt in tal van situaties alle gemak en voordelen van mobiele communicatie”, zegt Henk-Jan Rozendaal, sales manager van Strax Benelux. “We hebben de xqPro ontwikkeld op basis van de succesvolle xq-serie, maar hebben een aantal innovatieve features aan het nieuwe model toegevoegd.”

In vergelijking met zijn voorganger is een van de grootste voordelen van de draadloze xqPRO de sterk verbeterde audiocompressie, waardoor de speaker een optimale datatransfersnelheid en geluidskwaliteit heeft. Daarvoor worden additionele Bluetooth protocollen als apt-X en AAC gebruikt. De communicatie tussen de mobiele apparatuur en de xqPRO is zodanig verbeterd, dat de gebruiker bijvoorbeeld een telefoongesprek dat op zijn mobiele telefoon of tablet binnenkomt, direct via de xqPRO kan voeren door gebruik te maken van de Bluetooth handsfree functie en de in de xqPro geïntegreerde microfoon.

Prijs en beschikbaarheid

De xqPRO van xqisit is nu in de winkel verkrijgbaar voor een adviesprijs van 149,95 eruo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.