Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sonos introduceert Playbar soundbar voor muziekliefhebbers

Geschreven door
Geplaatst op12 februari 2013, 18:32 CategorieLuidsprekers

Sonos heeft vandaag een nieuw product aan het assortiment toegevoegd in de vorm van de Sonos Playbar. De Playbar is een ‘draadloze’ soundbar die beschikt over maar liefst negen speakers en eenvoudig in elke ruimte geplaatst kan worden. De speaker kan het geluid van je TV drastisch verbeteren en muziek streamen van verschillende bronnen.

Sonos Playbar soundbar

Volgens Sonos veranderd de Playbar alles aan de geluidservaring in de woonkamer. De soundbar combineert volgens het bedrijf een verbluffend Hifi-geluid met draadloze toegang tot alle muziek ter wereld. Het systeem bestaat uit één enkele soundbar voorzien van een zichtbare aluminium rand met een hoogwaardige speakerstof. De soundbar is zonder subwoofer of speakerkabel in elke kamer te plaatsen, zowel op een meubel als aan de muur. Het systeem zorgt zelf voor een optimale instelling middels ingebouwde sensoren.

De soundbar beschikt over negen individueel versterkte speakers: zes mid-woofers voor een lagefrequentiegeluid en drie tweeters voor detailgeluid. De Sonos Playbar moet naadloos samenwerken met andere draadloze audioapparatuur in de Sonos serie. Zo is de Sonos Sub subwoofer eenvoudig aan te sluiten voor meer lage tonen en kun je de draadloze Sonos PLAY: 3 luidsprekers aansluiten voor een surround ervaring.

Sonos-playbar-2

Via de Sonos Playbar is alle audio van een TV direct af te spelen in een betere kwaliteit dan de speakers van de TV bieden. Hiervoor moet de soundbar middels een optische kabel met de TV of een andere AV-apparaat verbonden worden. Alle gangbare audioformaten, waaronder Dolby Digital, worden ondersteund en de bediening kan plaatsvinden via de afstandsbediening van de TV of de Sonos Controller app voor smartphones.

Prijs en beschikbaarheid

De Sonos Playbar is vanaf begin maart te koop voor een adviesprijs van 699 euro.


€ 569,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 569,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 569,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


 • Delen:

Reacties

 1. Rocco Ouwersloot
  09 juli, 2013 om 7:29

  Sonos pro

 2. Joost
  28 januari, 2015 om 19:57

  Mijn TV heeft een digital coaxial output. Hoe sluit ik deze op de Sonos Playbar (digital optical in) aan?

  Mvg/
  Joost

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.