Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic lanceert HC serie micro hifisystemen

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2013, 15:11 CategorieHome cinema sets

Naast de nieuwe NE-serie draadloze luidsprekers komt Panasonic met de HC serie microsystemen, welke bestaat uit de SC-HC58, SC-HC38, SC-HC28 en SC-HC18. Met deze systemen kun je muziek afspelen via een aansluiting met een USB-kabel of een dock dat compatibel is met een iPhone 5 of iPod touch. In het geval van de SC-HC18 is alleen een aansluiting via een USB-kabel mogelijk.

De SC-HC58 is voorzien van een Nanosized Bamboo Cone-luidspreker en tevens een Dual Passive Radiator en Direct-Vocal Sound, dat ook beschikbaar is op de SC-HC38. De netwerkmogelijkheden zijn verbeterd ten opzichte van vorig jaar door middel van geremasterde Bluetooth op de SC-HC58 en SC-HC38, eenvoudige instelling van AirPlay (SC-HC58) en iPod/iPhone/iPad-aansluiting via USB (alle modellen) en een lightning pin-verbinding op de SC-HC58, SC-HC38 en SC-HC28, zodat een iPad mini of iPhone 5 kan worden aangesloten. Zowel de HC58 als de HC38 kunnen aan de muur worden bevestigd (beugels worden meegeleverd).

Panasonic muziek streaming app

Een andere vernieuwing is de nieuwe muziek stream app van Panasonic, die verkrijgbaar is voor alle modellen die beschikken over streamingtechnologie. Met deze app kunnen gebruikers met één druk op de knop draadloos muziek streamen vanaf een smartphone of tablet. De app is verkrijgbaar is via de Apple Store of Google Play en biedt gebruikers de mogelijkheid om te kiezen op welk apparaat zij muziek willen afspelen, zonder dat er een fysieke verbinding met het apparaat tot stand hoeft te worden gebracht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.