Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marmitek introduceert Invisible Control 6 XTRA infrarood verlenger

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2013, 14:06 CategorieAccessoires

Infrarood verlengers zijn niets nieuws, maar volgens Marmitek kan kunnen de producten die we tot op heden voorbij hebben zien komen stukken beter. Marmitek is er naar eigen zeggen in geslaagd om de beste techniek in te zetten in een Plug & Play product dat dus eenvoudig aan te sluiten en te gebruiken is.

Marmitek Invisible Control 6 XTRA

Voor de ontwikkeling van een nieuwe infrarood verlenger heeft Marmitek met een aantal eisen rekening gehouden. Zo moest het product met alle apparatuur werken, in elk AV meubel te plaatsen zijn, werken met de nieuwste technieken en betaalbaar zijn. Volgens Marmitek is dit gelukt met de Invisible Control 6 XTRA.

De Invisible Control 6 XTRA is een oplossing die bestaat uit een hoofdmodule en 2 IR Blaster LED’s (voor het bedienen van alle apparatuur in twee kastdelen/ compartimenten). Daarnaast is het uitgevoerd met een kleine infraroodontvanger die het mogelijk maakt de oplossing bijna onzichtbaar te maken. Deze plaats je buiten het AV meubel of kast en ontvangt het infraroodsignaal van de afstandsbediening.

Marmitek-infrarood-verlenger

Prijs en verkrijgbaarheid

De Marmitek Invisible Control 6 XTRA infrarood verlenger heeft een adviesprijs van 69,95 euro en is per direct verkrijgbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.