Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

YouTube on TV streaming komt naar Panasonic, LG en Sony Smart TV’s

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2013, 13:36 CategorieSmart tv's

Via de YouTube Android applicatie kunnen gebruikers van een Android smartphone of tablet en een apparaat met het Google TV platform eenvoudig YouTube content streaming naar een TV. Deze functie komt dit jaar ook naar Smart TV’s van onder meer LG, Panasinic, Bang & Olufsen en Sony, en kan gebruikt worden door iedereen met een Android smartphone of tablet.

YouTube on TV streaming

Nagenoeg alle grote fabrikanten komen tijdens CES 2013 met de nieuwe line-up Smart TV’s en één van de nieuwe features waar veel modellen over zullen beschikken is YouTube on TV streaming. Hiermee kun je video’s binnen de YouTube applicatie op je smartphone of tablet naar je TV streamen en vervolgens je mobiele apparaat als afstandsbediening gebruiken. Je Andorid apparaat kan ook gebruikt worden om te zoeken naar de volgende video terwijl er op TV nog een video wordt weergegeven. Momenteel is deze functie alleen weggelegd voor gebruikers met een Google TV box.

In eerste instantie zal de nieuwe functie beschikbaar zijn op Smart TV’s van LG, Panasinic, Bang & Olufsen en Sony. Volgens Google volgen onder meer Phillips, Samsung, Sharp en Toshiba in een later stadium. LG is op dit moment de enige fabrikant die al heel wat informatie heeft prijsgegeven over de 2013 LCD en plasma TV series.

Via: Techradar

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.