Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Westinghouse toont 110 inch Ultra HD TV met 300.000 dollar prijskaartje

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2013, 12:47 CategorieLcd en led tv's

4K Ultra HD TV’s zijn helemaal hot tijdens CES 2013. Nagenoeg elke grote fabrikant heeft een eigen versie van een 4K Ultra HD TV getoond, sommigen in de vorm van een prototype, anderen in de vorm van een model dat ook daadwerkelijk op de markt verschijnt. Het grote nadeel is echter dat de meeste van deze TV’s niet te betalen zijn voor de gemiddelde consument.

De gemiddelde Ultra HD TV kost je al snel meer dan 14.000 euro en dan heb je nog niet eens content om van de hogere resolutie te kunnen genieten. Het Amerikaanse Westinghouse laat echter zien dat 12.000 euro een schijntje is. Het bedrijf heeft namelijk tijdens CES 2013 een 110 inch Ultra HD TV getoond die een prijskaartje van maar liefst 300.000 dollar heeft.

Westinghouse-110-inch-4K-TV-2

Voor dat geld krijg je wel een zeer indrukwekkende TV en wordt het model bij je thuis geïnstalleerd en afgesteld. Volgens Engadget is het plaatje wat deze TV je voorschotelt zo indrukwekkend als je zou verwachten en ziet native 4K content er erg goed uit op een 110 inch display. Heb je dus 300.000 dollar te besteden dan kun je een bestelling plaatsen bij Westinghouse en wordt de TV ergens dit kwartaal bij je geïnstalleerd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.