Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Verberg je apparatuur met de Marmitek IR Control 10 XTRA infraroodverlenger

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2013, 15:14 CategorieAccessoires

De echte home cinema fans hebben graag alle apparatuur in het zicht staan, zeker als het qua design ook nog eens aantrekkelijke apparaten zijn. Maar, er zijn ook heel veel mensen die het interieur graag minder rommelig houden en apparaten in eek kastje of TV meubel willen plaatsen. Voor die mensen heeft Marmitek de IR Control 10 XTRA infraroodverlenger ontwikkeld.

Marmitek IR Control 10 XTRA

De IR Control 10 XTRA is een infraroodverlenger die vrij eenvoudig te installeren en gebruiken is. Doordat de set voorzien is van 2 IR blasters in plaats van IR LEDs, komt de plaatsing hiervan niet nauwkeurig. Je plaatst de IR Blasters op een willekeurige plek in je kast of meubel (één per compartiment/kastdeel) en het IR licht vindt vanzelf de weg naar je AV apparatuur. Verder is het één van de meest onzichtbare oplossingen door de IR ontvanger die niet groter is dan een pennendop.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Marmitek IR Control 10 XTRA is vanaf nu verkrijgbaar voor een prijs van 119,95 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.