Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Toshiba kondigt L9300 LCD TV serie met drie 4K Ultra HD TV’s aan

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2013, 12:19 CategorieLcd en led tv's

Nog voordat de officiële persconferentie plaatsvindt heeft Toshiba een groot deel van haar 2013 LCD TV line-up al gepresenteerd aan een select gezelschap. De fabrikant komt dit jaar met een groot aantal nieuwe TV’s, waaronder drie modellen in de nieuwe L9300 serie. Alle modellen in deze serie beschikken over de hoge 4K Ultra HD resolutie en twee processors.

Update: Toshiba heeft inmiddels de M9 Ultra HD TV serie voor Nederland aangekondigd.

Toshiba 4K Ultra HD TV’s

De Toshiba L9300 serie bestaat uit een 58 inch, een 65 inch en een 84 inch model. Alle drie de modellen beschikken over de 4K Ultra HD resolutie die beelden viermaal zo scherp weergeeft als Full HD. Ook zijn de TV’s uitgerust met Toshiba’s CEVO engine die beschikt over een Quad+Dual-Core processor. Hiermee kan HD content volgens Toshiba in hoge kwaliteit opgeschaald worden naar een 4K resolutie.

Toshiba-4K-L9300-2

Verder beschikken de modellen over de Cinema Quality Engine voor een optimale beeldkwaliteit, passieve 3D weergave met passieve 3D brillen, een 200Hz LCD paneel met Edge Lit LED achtergrondverlichting, Toshiba’s Resolution+-technologie, een smal frame rondom het display en een rechthoekige voet.

Prijs en beschikbaarheid

De 4K Ultra HD TV’s uit de L9300 serie moeten voor de zomer nog in de VS verschijnen. Of de TV’s naar Nederland komen en wat de prijzen gaan zijn is nog niet duidelijk.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.