Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Toshiba geeft eerste details L7350, L7300 en L4300 LCD TV series vrij

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2013, 12:41 Categorie3D

De algemene perronconferentie van Toshiba tijdens CES 2013 vindt morgen pas plaats maar vandaag heeft de fabrikant al wat details van haar nieuwe TV line-up bekendgemaakt. Zo weten we inmiddels dat Toshiba met drie nieuwe 4K Ultra HD TV’s komt. Daarnaast lanceert Toshiba onder meer de high-end L7350, en de middenklasse L7300 en L4300 series.

Toshiba 2013 LCD TV series

De L7350 LCD TV serie bestaat uit een 65 inch en een 58 inch model. Beide modellen beschikken over een Full HD LCD paneel met Edge Lit LED achtergrondverlichting en actieve 3D weergave. Ook zijn de TV’s in deze serie voorzien een ‘Cloud TV’ functie waarbij de TV verbonden staat met content die op internet (in de cloud) te vinden is. De L7300 serie bestaat uit 65 inch, 58 inch en 50 inch modellen, allen uitgerust met ‘Cloud TV’ en passieve 3D weergave. De L4300 serie moet het doen zonder 3D weergave maar is wel uitgerust met ‘Cloud TV’. Deze serie bestaat uit uit modellen van 32 inch tot 58 inch.

Toshiba OLED TV’s

Overigens werd Toshiba ook de vraag gesteld of het bedrijf op korte termijn met OLED TV’s komt. Helaas ziet de fabrikant momenteel nog geen mogelijkheid om OLED in massaproductie te nemen waardoor we voor de eerste Toshiba OLED TV’s moeten wachten tot eind dit jaar of volgend jaar.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.